Viimeiset päivät Balilla: Sanur


Varoitus: luvassa yhtä mitäänsanomaton blogipostaus kuin mitä Sanurkin oli lomakohteena. Ajattelin jo jättää koko sepustuksen julkaisematta, mutta menköön nyt kuitenkin. Houkutteleva aloituspuhe, eikö?

Vietimme tosiaan Balin reissumme pari viimeistä yötä Sanurissa. Kohde valikoitui oikeastaan sillä perusteella, että Nusa Lembonganin paluulautta saapuu sinne. Lisäksi Sanurista on vain puolen tunnin ajomatka lentokentälle, mikä tuntui lähestyvää lähtöä ajatellen oikein sopivalta.

Näillä valintaperusteilla ei mitään huikeaa lomakohdetta tarvinnut odottaa emmekä sellaista Sanurista löytäneetkään. Sanurin viitisen kilometriä pitkä ranta on oikeastaan melko keskinkertainen - tällä matkalla on nähty niin hienoja hiekkarantoja, etteivät ne kaikkein tavallisimmat tunnu enää oikein miltään. Moniin muihin Balin rantoihin verrattuna ranta on kuitenkin hyvin matala-aaltoinen, joten se sopii hyvin lapsiperheille ja uimisen perään haikaileville lomailijoille.
sanur sanur3
Etenkin Cangguun verrattuna Sanur on aika suuri ja vilkas: joka nurkalta löytyy putiikkeja ja krääsäkojuja, ravintoloita sekä muita palveluita. Yövyimme Alia Home stay -nimisessä hotellissa, joka osoittautui oikein hyväksi valinnaksi. Hotelli sijaitsi pienellä kujalla ja meille avautui sen toisesta kerroksesta mukava näkymä Sanurin kattojen ylle. Olimme toisen kerroksen ainoat asukkaat ja hotellin alakerrassakin taisi asua vain yksi pariskunta. Palvelu pelasi oikein hyvin ja olimme tyytyväisiä. Voin siis suositella!
sanur4 Muuten Sanurista jäi aika mitäänsanomaton kuva, enkä varmasti palaisi sinne enää uudestaan. Sympaattisin juttu, jonka kaupungissa ehdimme nähdä oli noin viidentoista pikkupojan lauma, joka yritti yhteisvoimin saada aivan valtavan kokoista leijaa yläilmoihin. Balilla tuulee paljon, joten leijan lennättäminen on siellä hyvin yleistä ja leijoja näkeekin jatkuvasti taivaalla kymmenittäin. Poikien leija oli taatusti suurin, jonka koko reissullamme näin ja isosta koosta johtuen sen ilmaan saaminenkaan ei ollut mikään ihan simppeli juttu. Valitettavasti onnistuinein yritys päättyi siihen, että leija lennähti suoraan meriveteen ja pojat pääsivät kuivatuspuuhiin.

Ei kommentteja