Blogin uudet tuulet: Nimenmuutos ja uusi osoite

270 Degrees of Freedom tuli eilen tiensä päähän. Blogi jatkaa kyllä eloaan, muttei enää tuon nimen eikä vanhan osoitteen alla, vaan tänään koittaa uusi aika.

Perustaessani matkablogin en juuri miettinyt tavoitteitani bloggaamisen suhteen: halusin vain sellaisen paikan, johon voisin kirjata ylös tunnelmia pitkältä maailman matkaltamme ja josta tutut voisivat mahdollisesti menoamme seurata. Blogin nimikin syntyi hetken mielijohteesta – eihän se nyt (muka) ole niin kovin tarkkaa. Vaan onhan se!

Blogiini on kuukausi kuukaudelta virrannut lisää kävijöitä ja olen ihmetellyt nousussa olevia lukijakäyriä hämmentyneenä mutta kiitollisena. On outoa ajatella, että yhtäkkiä näitä sepustuksiani seuraa joku muukin kuin äiti, täti ja yksi kaveri.

Mikäpä siis sen parempaa kuin hämmentää soppaa juuri, kun ihmiset ovat alkaneet löytää blogini ja piilottaa se uuden nimen ja osoitteen taakse! No ei, mutta vakavasti puhuen on parempi tehdä muutos mieluummin ennemmin kuin liian myöhään. Nimi 270 Degrees of Freedom sai alkunsa sen kummempia miettimättä ja ajan mittaan tuo hölmö sanaleikki on alkanut vaivata yhä vain enemmän – yritäpä vaikka itse lausua se ääneen!

Kaipasin jotain simppeliä ja suomenkielistä ja sitä olisi nyt luvassa, sillä jatkossa blogini löytyy osoitteesta matkatarinoita.fi. Ei ehkä se kaikkein persoonallisin nimi, mutta niin paljon entistä napakampi, että tuntuu kuin kivi olisi vierähtänyt sydämeltä. Ja sitähän tämä blogi on ollut alusta asti ja tulee olemaan myös tulevaisuudessa: minun matkatarinani.

Nappaa siis uusi osoite ylös ja tule käymään vielä jatkossakin. Matkaani voit blogin lisäksi seurata myös Facebookissa sekä Instagramissa. Lisäksi blogi löytyy myös Blogit.fistä ja Bloglovinista, joihin uusi nimi ja osoite päivittyvät toivottavasti tuota pikaa. Tervetuloa maailmaan Matkatarinoita.fi!

7 kommenttia

 1. Löysin sinut tuolla vanhallakin nimellä, mutta onhan tuo uusi paljon helpompi muistaa. Hyvä ratkaisu ja kun tämä nykyinen reissu päättyy voi tuon saman nimen alle lisätä myös niitä tulevia matkoja meidän kotihiirien iloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vanha osoite toimii kyllä edelleen mutta sitä en enää virallisesti käytä :)

   Poista
 2. Tiiätkö, että eilen just mietin sun blogia ja mielessäni rupesin tavaamaan nimeä! :D Onnea uudelle nimelle, se on kaikessa yksinkertaisuudesaan aivan loistava. Itse uudistin blogin puolisentoista vuotta sitten ja kyllähän se silloin harmitti kun lukijoita tippui, mutta onhan nyt jo tullut moni uusi mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Maarit <3 Voin tässä paljastaa, että itsehän ajattelin tuon vanhan nimen aina mielessäni puoliksi suomeksi! Niin kuin "kakssataaseiskyt degrees of freedom" :D Siinä vaiheessa kun havahduin tuohon, tajusin että taitaa olla aika vaihtaa helpompaan.. Kiva kuulla, että sulla vaihto sujui loppujen lopuksi kuitenkin suhteellisen kivuttomasti, vaikka ainahan siinä rytäkässä varmasti jokunen lukija aluksi putoaa pois :)

   Poista
 3. Oho, ootteko tulleet jo Suomeen takaisin? Mulla on ihan sellainen fiilis, että teidän reissu sen kuin jatkuu eikä hupene. :) Mutta mukavan yksinkertainen tuo uusi nimi, painan korvan taakse! Tosin tykkäsin kyllä vanhastakin, mutta tiedä kyllä tuon tunteen, kun jokin oma "nokkeluus" käy rassaamaan pidemmän päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Sonja! Ei me vielä olla, vaan Malesiassa majaillaan tällä hetkellä. Joulukuun puolivälissä sitten koittaa totuuden hetket... Mä vaan vähän ennakoin ton kuvaustekstin kanssa, mutta pitääpä ehkä miettiä se vielä uudestaan :)

   Poista
 4. Onnittelut uudesta nimestä! Mietinkin mistä se edellinen oli tullut :)

  Tuo on hyvä ja napakka.

  VastaaPoista