Kirjoittajasta

Hei, kiva että löysit blogini!

Tekstin ja kuvien takana hääräilee vajaa kolmekymppinen helsinkiläinen Anna – kirjoittaja, jota matkakärpänen taisi alun perin puraista jo lapsena. Aikuisiällä olen reissannut niin paljon kuin suinkin olen kyennyt, käyttänyt matkailuharrastukseen valtaosan säästöistäni ja pyrkinyt näkemään maailmaa mahdollisimman monesta eri kolkasta.

Olen matkaillut niin Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa kuin Afrikassakin. Ehdoton suosikkikaupunkini on Bangkok ja haaveilen näkeväni vielä joskus Galápagossaaret. Olen reissannut rinkka selässä muun muassa kuukauden Costa Ricassa ja yhteensä puoli vuotta Aasiassa. Kaikki tekemäni matkat eivät silti suinkaan ole reppureissuja, vaan välillä on kiva pakata matkalaukku ja suunnata ihan vain hotelliin rentoutumaan.

Tällä hetkellä kulutan yhdessä puolisoni kanssa aikaa elämäni suurimmalla seikkailulla: yhdeksän kuukauden mittaisella matkalla, jonka tarkoituksena on kiertää maapallon ympäri – tai ainakin melkein. Reissua ei ole liikaa suunniteltu etukäteen, vaan jatkamme matkaa silloin kun siltä tuntuu ja menemme juuri sinne, minne huvittaa. Matkatarinoita.fi on minun reissupäiväkirjani maailmalta. Tervetuloa lukemaan!

Ota yhteyttä: matkatarinoita(at)gmail.com

2 kommenttia

  1. Hei hieno blogi sulla ja vaikuttaa huikeelta tuo teidän reissu. Nauttikaa!

    VastaaPoista